Dragi Lokvarci i Lokvarke,

Želimo vas obavijestiti o otvorenju “Centra podrške u zajednici” u Općini Lokve, na adresi Šetalište Golubinjak 6 (u prostorijama zgrade općine).

Ovaj centar je rezultat projekta “Zoja – zajednicom do zdravlja”, koji je financiran sredstvima Ministarstva zdravstva, i rezultat je suradnje između Udruge Vida i Općina Lokve.

Cilj programa “Zoja” je poboljšati mentalno zdravlje naših sugrađana te prevenirati teškoće mentalnog i tjelesnog zdravlja pružanjem raznovrsnih socijalnih usluga.

“Centar podrške u zajednici” pruža usluge psihološkog i psihijatrijskog savjetovanja, pomoći u pronalasku posla te rješavanju svakodnevnih administrativnih i pravnih problema.

Usluge su besplatne za stanovnike Gorskog kotara te su dostupne svaki četvrtak od 15 do 19 sati, uz prethodni telefonski dogovor.

Usluge Centra su namijenjene svim građanima i građankama koji se suočavaju sa stresnim situacijama, osobama s poteškoćama psihosocijalnog funkcioniranja, nezaposlenim osobama održanih ili smanjenih radnih sposobnosti, te osobama s problemima mentalnog zdravlja svih dobnih skupina.

Savjetovanje će provoditi naše stručne psihologinje Sanja Filipović i Ivona Mladina, koje će vam pružiti podršku i pomoć u sigurnom i poticajnom okruženju.

Podijeli:
Skip to content