S veseljem vas pozivamo na hrvatsku premijeru dramske serije

GORA koja će se održati na prvi dan jeseni, 23.09.2023. u Društveno-kulturnom domu Općine Lokve s početkom u 19,00 sati.

Gora je obiteljska igrana serija u 22 nastavka u čijem je središtu tim gorskih spašavatelja. U svakoj epizodi oni se bave novim slučajem potrage i spašavanja iza kojih nerijetko stoje ilegalne aktivnosti, prirodne nepogode, nemar i nesmotrenost, ali i vedrije teme poput vječno nepripremljenih turista. No osim spašavanja života i sprječavanja većih nesreća, naši heroji bave se i osobnim problemima ljudi u teškim životnim situacijama, otuđenima, osamljenima i onima koji se teško odlučuju potražiti pomoć.

Serija je snimana na proljeće i ljeto 2023. u prekrasnoj goranskog prirodi i okolici Zagreba.

Premijeri će nazočiti glavni glumac Kristijan Petelin, porijeklom iz Lokava, te ostale kolege u glavnim ulogama Sandra Lončarić, Dinka Vuković, Barbara Nola, Jasmin Mekić, Lucija Rukavina i Romina Tonković.

Seriju proizvodi produkcija Antitalent za Hrvatsku radioteleviziju, a prikazivanje kreće 2. listopada 2023. u prime time terminu, ponedjeljkom i utorkom od 21:15.

Veselimo se vidjeti Vas!

Danijel Pek

producent serije Gora

NAPOMENA!!!!!!!

Osigurano je ukupno 90 besplatnih karata za sve zainteresirane, koje se mogu preuzeti ISKLJUČIVO u zgradi općini u četvrtak i petak (21.09.2023. i 22.09.2023. godine) od 08,00-16,00 sati. (NEMA REZERVACIJA)…

Tko prvi – njegovo 🙂…s napomenom da jedna osoba može preuzeti najviše dvije karte.

Podijeli:
Skip to content