Poziv na sastanak za provedbu programa Centra “Očuvanje plodnosti poljoprivrednog zemljišta” u 2024. godini.

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije ima u svom Planu rada za 2024. godinu planirana sredstva u iznosu od 57.000,00 € za provedbu programa „Očuvanje plodnosti poljoprivrednog zemljišta”.

Sredstva su planirana za nabavu poljoprivredne mehanizacije za uređenje poljoprivrednog zemljišta, stavljanje u funkciju istog te poboljšanje njegove plodnosti u cilju obnove i revitalizacije u Primorsko-goranskoj županiji.

Cilj sastanka: iskaz interesa za nabavu poljoprivredne mehanizacije za uređenje poljoprivrednog zemljišta te stavljanje u funkciju i lakšu obradu istog.

Prihvatljivi sudionici na sastanku: OPG, SOPG ili drugi pravni subjekt upisan u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, koji ima registrirano sjedište na području JLS koji je osnivač Centra.

Osnivači Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije su gradovi: Čabar, Delnice, Kastav, Vrbovsko, Novi Vinodolski, Bakar, Cres, Rab, Krk i Opatija te općine: Brod Moravice, Čavle, Fužine, Jelenje, Klana, Lokve, Mrkopalj, Ravna Gora, Skrad, Vinodolska općina, Viškovo, Matulji, Omišalj, Lovran, Vrbnik, Baška, Mošćenička Draga, Punat, Kostrena i Lopar.

Sastanak će se održati 25. siječnja 2024. godine (četvrtak) s početkom u 10,00 h u prostorijama Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije na adresi: Karolinska cesta 87, Stara Sušica, 51314 Ravna Gora.

Molimo da Vašu potvrdu sudjelovanja na sastanku dostavite na e-mail: centar@cprr.hr ili mobitel 098-172-1256, najkasnije do 23.01.2024. godine.

Podijeli:
Skip to content