Sukladno članku 198. stavku 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br. 120/2016), Naručitelj Općina Lokve, dana 31. srpnja 2020. godine, stavlja na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima dokumentaciju o nabavi s troškovnicima i projektnom dokumentacijom, za predmet nabave evidencijski broj: 6/2020 – REKONSTRUKCIJA DRUŠTVENO KULTURNOG CENTRA ŽABA U LOKVAMA.

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima trajat će do 6. kolovoza 2020. godine.

Dokumentacija je dostupna na internet stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske (EOJN RH) i na  internet stranici Naručitelja Općina Lokve: www.lokve.hr.

Zainteresirani gospodarski subjekti mogu u tijeku trajanja savjetovanja svoje primjedbe i prijedloge na dokumentaciju dostaviti Naručitelju na adresu e-pošte: sanja@lokve.hr i putem EOJN RH.

Po isteku roka od objave dokumentacije na internetskim stranicama i EOJN RH, odnosno 7. kolovoza 2020. godine, Naručitelj će razmotriti sve primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili ne prihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće, a koje će nakon završetka savjetovanja, objaviti na svojim internetskim stranicama www.lokve.hr i u EOJN RH.

Stručno povjerenstvo za javnu nabavu

Glavni projekt DKC “Žaba”

https://eojn.nn.hr/Oglasnik/

eoglas

Podijeli:
Skip to content