Natječaj PDF oblik

___________________________________________________________________

KLASA:  112-03/19-01/1
URBROJ: 2112-02/4-19-1

Lokve, 14. siječanj 2019.

U svrhu provođenja Projekta ˝ZAŽELI – Program zapošljavanja žena˝,broj poziva UP.02.1.1.05, kodni broj UP.02.1.1.05.0285, u sklopu EFS Operativnog programa ˝Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. ˝ a na temelju članka 47. Statuta Općine Lokve (” Službene novine Primorsko – goranske županije” broj 18/13) te Izmjena i dopuna Statuta Općine Lokve ( ” Službene novine Općine Lokve ” broj 4/18)  Općinski načelnik upućuje slijedeći

JAVNI NATJEČAJ

ZA PRIJAM U RADNI ODNOS NA ODREĐENO VRIJEME

U  Općinu Lokve, na radno mjesto :

1.  VODITELJ/ICA   PROJEKTA   „ZAŽELI“  – 1  izvršitelj    ( m/ž )

Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u  radni odnos, a to su punoljetnost, hrvatsko državljanstvo te zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima, te sljedeće posebne uvjete:

  • srednja stručna sprema
  • najmanje jedna godina radnog iskustva
  • poznavanje rada na računalu
  • poznavanje engleskog jezika
  • iskustvo u provedbi sličnih projekata i projekata financiranih od strane EU
  • vozačka dozvola B kategorije

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti:

  • životopis
  • dokaz o hrvatskom državljanstvu, ( preslika osobne iskaznice ili domovnice )
  • dokaz o stručnoj spremi ( preslika diplome )
  • uvjerenje nadležnog suda ( ne starije od 6 mjeseci )  da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak te da protiv njega nije izrečena pravomoćna osuđujuća presuda
  • preslika e – radne knjižice  Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
  • presliku vozačke dozvole
  • Svi prijavitelji dužni su ispuniti Izjavu o davanju suglasnosti za korištenje osobnih podataka koji se nalaze na web stranici Općine Lokve pod Dokumentima za preuzimanje: https://lokve.hr/informacije/gdpr-zastita-osobnih-podataka-opcina-lokve/gdpr-zastita-osobnih-podataka

Trajanje radnog odnosa  – trideset  mjeseci uz probni rad od tri mjeseca.

Voditelj/ica projekta je odgovoran za organizaciju i realizaciju projektnih aktivnosti, izvještavanje i komunikaciju sa partnerima, promocija projekta u medijima, provođenje aktivnosti obrazovanja i kontrole rada zaposlenih žena iz ciljane skupine, sastavljanje izvješća, praćenje projekta i sudjelovanje u svim fazama provedbe,te praćenje financijskih transakcija. Ona/on će biti novo zaposlena osoba i radit će puno radno vrijeme na projektu, zbog trajanja samog projekta i složenosti projektnih aktivnosti.

Isprave koje se prilažu u neovjerenoj preslici potrebno je prije potpisivanja Ugovora o radu predočiti u izvorniku.

Izabrani kandidat dužan je dostaviti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnost prije potpisivanja Ugovora o radu.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj.

Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa pristupit će intervjuu. Ako kandidat ne pristupi intervjuu, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Mjesto i vrijeme održavanja intervjua biti će objavljeni na službenim stranicama Općine Lokve (www.lokve.hr)  i na oglasnoj ploči Općine Lokve.

Prijave na natječaj podnose se u roku sedam (7) dana od dana objave na oglasnim stranicama HZZ-a i službenim stranicama Općine Lokve.

Prijave slati na adresu: Općina Lokve, Šetalište Golubinjak 6., 51 316  Lokve s naznakom «Natječaj – Zaželi»- ne otvarati.

Prijave se mogu dostaviti i osobno u Jedinstveni upravni odjel.

Kandidati će biti obaviješteni o rezultatima u zakonskom roku.

Općina Lokve  zadržava pravo poništenja oglasa bez posebnog objašnjenja.

Općinski načelnik

   Toni Štimac, v.r.

 

Podijeli:
Skip to content