22.1.2023. godine bili smo svjedoci strašnog požara koji je potpuno uništio dva privatna stana, te krovište stambene zgrade u ulici Rudolfa Strohala broj 134 – Lokve.

Osim stanova koji su potpuno unisteni u potkrovlju zgrade, kao i cijelo krovište, djelomično su oštećeni i ostali stanovi, koji se nalaze u samoj zgradi (njih šest).

Materijalna šteta je ogromna, dok je najveća sreća ta da u cijeloj tragediji koja je zadesila stanare kućnog broja 134 nema ljudskih žrtava 🙏.

Temeljem Odluke Općinskog načelnika o pokretanju humanitarne akcije za obnovu i opremu zgrade stradale u požaru na adresi Rudolfa Strohala 134 i pomoći stanarima navedenog objekta, Općina Lokve otvorila je poseban račun kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. u svrhu prikupljanja novčane pomoći, a sav prikupljen novac bit će usmjeren isključivo na pomoć i sanaciju stambene zgrade stradale u požaru.

Svi koji žele pomoći, svoje donacije mogu uplatiti na:

IBAN: HR6424020061500125701

MODEL: 68

POZIV NA BROJ: 7765- OIB uplatitelja

Jamčimo diskreciju uplata, dok će svi troškovi biti transparentno prikazani nakon završetka akcije i zatvaranja ovog privremenog računa.

Vjerujem da ćemo ponovno pokazati koliko smo spremni pomoći, te svima Vama veeeeeeelikog ❤ u ime stanara stambene zgrade kućnog broja 134 i u svoje osobno ime zahvaljujem na ukazanoj pomoći.

Načelnik Općine Lokve

Toni Štimac

Podijeli:
Skip to content